Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Melatonine Is Het Enige Slaapmiddel Dat Verkrijgbaar Is Bij De Drogist


Melatonine Kruidvat

Melatonine is het enige slaapmiddel dat verkrijgbaar is bij de drogist

Melatonine doet niet langer zijn werk?

Slaapproblemen komen veel voor. Ongeveer eenderde van de Nederlanders heeft moeite om in slaap te komen of door te slapen. De meest gebruikte slaapmiddelen zijn melatonine en benzodiazepinen. Melatonine is het enige slaapmiddel dat verkrijgbaar is bij de drogist.

Bijwerkingen van melatonine

Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat betrokken is bij de slaap-waakcyclus. Het wordt aangemaakt door de pijnappelklier in de hersenen. De aanmaak van melatonine wordt gestimuleerd door duisternis en geremd door licht.

Melatonine is een veilig en effectief slaapmiddel. Het heeft weinig bijwerkingen. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofdpijn, duizeligheid en misselijkheid. Deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Hoe lang duurt het voordat melatonine werkt?

Melatonine werkt meestal binnen 30 minuten tot 2 uur. Het kan echter tot 4 weken duren voordat het volledige effect merkbaar is.

Melatonine kan het beste worden ingenomen 30 minuten tot 1 uur voor het slapengaan. Het is belangrijk om melatonine niet in te nemen met alcohol of cafeïne, omdat dit de werking van melatonine kan verminderen.

Melatonine kopen bij Kruidvat

Melatonine is verkrijgbaar bij Kruidvat in verschillende doseringen. De aanbevolen dosering is 1 tot 3 mg per dag.

Melatonine is een veilig en effectief slaapmiddel dat verkrijgbaar is bij de drogist. Het heeft weinig bijwerkingen en kan helpen om de slaap te verbeteren.


Komentar